Perumahan di Georgia

Géorgia naék ka puncak sadaya peringkat dunya ngeunaan daya saing sareng gampang ngalakukeun bisnis dina waktos anu singget. Unggal taun beuki seueur investor sareng pengusaha milih nagara ieu. Paménta pikeun perumahan di Georgia parantos ningkat. Nagara leutik tapi kuat ieu sanggup nyanghareupan masalah anu muncul sareng salamet dina pandemi. Usaha perumahan henteu sangsara pisan. Perumahan di Georgia teras-terasan janten paménta. Atuh kasuksésan dina merangan pandemi, Georgia mangrupikeun anu pangheulana muka wates nagara sanés. Otoritas Georgian nempatkeun nagara salaku "tujuan anu aman". Sareng kami yakin yén sadayana bakal saé di payun!

Immobilien zum Verkauf di Batumi, Georgia.
obral
$ 169,000 - Tanah, Pondok sareng Imah

Ngajual hiji lahan di Kobuleti Lahan taneuh kalayan luas 5000 mXNUMX kalayan ...

deui
5000 m2 7 Kamar Tidur 2 Kamar Mandi 2 Garasi
Mésér apartemen sareng pandangan laut di Batumi, Georgia
obral
$ 50,000 - Plot darat

Plot darat di Chakvi caket laut sareng Batumi Kami nawiskeun kanggo dijual ...

deui
1000 m2
lahan pikeun dijual sareng perkebunan walnut di Batumi, Georgia
obral
$ 132,000 - Plot darat

Dijual plot lahan ageung di Batumi Plot tanah dijual di Batumi. Situasi…

deui
2501 m2
Lahan kanggo dijual Batumi, Georgia
obral
$ 127,000 - Plot darat

Tanah kanggo diical di Tsikhisdziri Lahan pertanian kanggo dijual di kampung ...

deui
2000 m²
plot di Mazinjauri
obral
$ 79,000 - Tanah, Pondok sareng Imah

Dijual plot taneuh sareng bumi di Makhinjauri Plot bumi kalayan luas 2500 sq.m.

deui
2500 m2
WhatsApp Gambar 2020 09 09 17.33.01 di
Sewa, Dijual
$ 735,000 - Tanah, Pondok sareng Imah

Dijual imah 3-tingkat sareng alur lahan di Batumi Imah tilu tingkat anu legana ...

deui
1052.00 m2 6 Kamar Tidur 4 Kamar Mandi
prodaetsya kvartira u morya v batumi
obral
$ 45,000 - Pasar sekunder pikeun apartemen, Apartemen dina gedong anyar, Apartemen

Dijual apartemen di sisi laut di imah Orbi "Volna" Dijual apartemen anu leutik sareng nyaman ...

deui
33.82 m2 1 pangkeng 1 kamar mandi
Loading ...

Georgia dibuka pikeun investasi!

Géorgia mangrupikeun nagara bagian kuno di planet urang. Tanpa nyandak perhatosan formalitas pikeun kéngingkeun status nagara merdeka, urang tiasa nyarios yén ieu nagara anu sajarahna panjang, monumen kuno diawétkeun kalayan sampurna, iklim anu pikaresepeun, lokasi geografis anu saé sareng infrastruktur anu maju.

Harga perumahan di Georgia tiasa bénten-bénten gumantung sareng:

Lokasi obyék

Perumahan ku laut di Georgia sareng langkung caket kana ibukota bakal gaduh harga anu langkung luhur

Jenis

Seringna masarakat mésér gedong bobor anu langkung meujeuhna finansial, tapi ngagaduhan lokasi anu saé

Ukuranna

Alami, langkung ageung luasna, langkung ageung biayana, sabab itunganana ogé dumasar kana harga per méter pasagi.

Faktor séjén

Ieu tiasa kalebet infrastruktur, ayana fasilitas anu pasti di caket tempat padumukan, atanapi sabalikna

Penjualan perumahan di Batumi khususna aya paménta di antara klien kami. Deukeutna laut, pantai anu éndah, seueur fasilitas prasarana sareng monumen bersejarah ngajantenkeun kota ieu pikaresepeun sanés ngan ukur pikeun wisatawan, tapi ogé pikeun anu hoyong mésér perumahan sorangan di Batumi.

Mésér perumahan di Georgia, kasusah pikeun urang asing

Mésér perumahan di Georgia anu cerah, sareng di nagara mana waé di dunya, sok gampang upami anjeun warga nagara ieu. Tapi ku bantosan kami, perumahan di Batumi parantos sayogi pikeun urang Rusia. Barina ogé, penjualan perumahan di Georgia tiasa dilaksanakeun jarak jauh dina ampir sadaya tahapan. Ieu leres leres upami klien henteu ngagaduhan kasempetan pikeun sering sering kunjungan pribadi. Karyawan kami biasa damel henteu ngan ukur warga Georgia, tapi ogé sareng urang asing anu hoyong mésér perumahan di Georgia di Batumi. Pikeun netelakeun sadaya patarosan, anjeun tiasa waé ngahubungi kami ku cara anu cocog pikeun anjeun.

Наши преимущества

Harga kami = harga pamekar

Harga kami = harga pamekar

Kami ngajual gedong énggal ku harga pamekar. Sadaya konsultasi sareng jasa perusahaan gratis. Anjeun mayar transaksi.

Kami salawasna aya di sisi klien!

Kami salawasna aya di sisi klien!

Urang taliti milih dasar objék, parios dokumén pikeun kasucian hukum. Kami ngahémat waktos anjeun: urang nguasaan rutinitas sadayana, anjeun henteu kedah miceunan waktos pikeun milarian terang.

Dukungan hukum

Dukungan hukum

Jasa agénsi perumahan kami kalebet naséhat hukum gratis ka klien, mariksa kasucian hukum pikeun sadaya objék anu datang ka kami. Kami nyayogikeun dukungan GRATIS nalika transaksi sareng saatos didaptarkeun hak milik.

Bérita paling énggal
mesen Up
+
Abdi ngantosan telepon!