Holiday Inn di Batumi
Dijual apartemen di Holiday Inn di Batumi. BLUE SKY TOWER - 36-tingkat padumukan jeung hotél kompléks di basisir Laut Hideung
$ 1,700
Pamekar Batumi View
Dijual apartemen di pantai di kompleks padumukan "Batumi View". Dina kompleks padumukan multifungsi anyar 20 méter ti basisir
tina 1,760 $ m²
Menara Aparthotel Sheriff
Apartemen kelas bisnis di bagian kota anu bersih sacara ékologis kalayan pandangan laut. Ti $750 per m² turnkey sareng parabot sareng perkakas
ti $ 1650
Apartemen dina garis kahiji di Batumi
Dijual apartemen ekslusif sareng sistem "Smart Home" di basisir Laut Hideung di kompleks multifungsi "Panorama"
$ 1,500

Katalog objék
Pilih jinis obyék sareng setel kaayaan milarian
total aréa
harga
Jumlah kamar
Total wewengkon: 1200 m2
Kategori taneuh: tatanen
Tambahkeun ka paporit
 
Total wewengkon: 5770 m2
Jumlah kamar: -
Daérah darat: 57 sél
Jumlah lantai: 1
Ngalereskeun: biasa
Tambahkeun ka paporit
 
Total wewengkon: 526 m2
Jumlah kamar: 1
Daérah darat: 5 sél
Jumlah lantai: 1
Ngalereskeun: Perbaikan diperlukeun
Tambahkeun ka paporit
 
Total wewengkon: 29 m2
Jumlah kamar: Studio
Jumlah mandi: 1
Jumlah lantai: 39
Ngalereskeun: Renovasi
Tambahkeun ka paporit
 

GIM - real estate anjeun di Géorgia

Apartemen, gedong anyar, plot, investasi
Kami bungah ngabagéakeun anjeun dina situs wéb perusahaan internasional Pasar Investasi Georgia (GIM) di Géorgia, presenting jasa sarta pangalaman dina pasar real estate pikeun leuwih ti 10 taun.

Karyawan kami di Georgia, Polandia, Jerman, Rusia, Lithuania, Latvia, Libanon mangrupikeun spesialis anu paling mumpuni dina widangna.

urang manggihan hiji pilihan merenah pikeun unggal kahayang, urang bakal tumut kana akun sagala rasa jeung kemungkinan. Kami damel dina rentang jasa anu paling lega - kami bakal mamatahan, jum'atan ngarojong urus и kami bakal nulungan dina patarosan sareng kaayaan naon waé.

Urang gawe nepi ka wates sacara transparannarima salaku ganjaran hatur nuhun catetan klien kami.

Upami anjeun mutuskeun meuli harta di Géorgia, taros Kami! Pikeun damel nyaman jeung urang gampang jeung nguntungkeun. Badan GIM bakal janten asistén anu dipercaya dina meuli apartemen, imah, tanah atawa rohangan kantor.

GIM ogé nawarkeun jasa désainer sarta tim perbaikan mumpuni. Pilihan gaya, bahan, hiasan apartemen, manufaktur jati, desain lansekap bumi anjeun tiasa janten perhatian urang.

Kami nuturkeun waktos sareng nawiskeun pikeun ngalengkepan bumi anjeun ku sistem kontrol otomatis pikeun alat-alat listrik di gedong padumukan - Smart Utama - Smart House. Ieu bakal ngajantenkeun bumi anjeun janten rohangan ultra-modern, pinuh ku prestasi téknologi tinggi.

Наша команда
11 taun gawé suksés di pasar konstruksi!
Mikhail Kasalahan
Mitra kantor perwakilan di Polandia
Marina Aivazova
Spesialis investasi perumahan
Ekaterina Belyaeva
Investasi jeung calo jualan
Yaroshenko Galina
Mitra kantor perwakilan di Kazakhstan
telepon:
Kantor:
Tomek Tenentka
Wawakil pausahaan di Jerman
Olesya Pavlova
Mitra kantor perwakilan di Rusia
Alicia Tenentka
Wawakil pausahaan di Jerman
Stupak Przemyslav
Mitra kantor perwakilan di Polandia


real estate nguntungkeun di Géorgia
Naon mangpaatna?
Penjaminan panghasilan
Aliran wisata ka Géorgia henteu turun. Paménta pikeun perumahan nyéwa ngan ukur ningkat.
Bisa tanpa pajeg
Pikeun non-nyicingan Géorgia, pajeg sipat preferential disadiakeun.
Naek ongkos
Dinamika harga stabil dina pasar real estate nyaéta dimodalan dipercaya anjeun. Isukan ngan bakal leuwih mahal.
Éta saderhana
Perusahaan manajemén ngurus apartemen anjeun, narik para nasabah, ngawas kaayaan téknis.


FAQ


72% konsumén parusahaan urang meuli maranéhanana jarak jauh. Kiwari éta cara umum pikeun ngokolakeun dokumén.

Warga nagara mana waé tiasa mésér perumahan di Georgia, kecuali lahan pertanian. Masalah napelkeun plot lahan ka kategori anu tangtu aya dina kompetensi urang.

Lamun nilai real estate anjeun di Géorgia ngaleuwihan $100.000, anjeun bisa cacah dina meunangkeun idin tinggal. Urang nyadiakeun sagala bantuan diperlukeun: kami nawiskeun hiji appraiser perumahan bebas, persiapan pakét dokumén pikeun nerapkeun ka otoritas resmi jeung rojongan légal.

Paling pausahaan konstruksi nawiskeun pikeun ngatur installments malah dina tahap konstruksi. Nalika mayar 30% tina biaya perumahan, bank Georgia nyayogikeun pinjaman hipotik pikeun warga nagara sanés.




   


  

objék anyar
Perumahan anu wijaksana sareng kualitas luhur pikeun unggal kulawarga kalayan harga ti pamekar!
Total wewengkon: 2600 m2
Jumlah kamar: 5
Daérah darat: 26 sél
Jumlah lantai: 3
Ngalereskeun: biasa
Tambahkeun ka paporit
 
Total wewengkon: 151 m2
Jumlah kamar: 4
Jumlah mandi: 2
Jumlah lantai: 2
Ngalereskeun: Perbaikan diperlukeun
Tambahkeun ka paporit
 
Total wewengkon: 150 m2
Jumlah kamar: 4
Jumlah mandi: 3
Jumlah lantai: 2
Ngalereskeun: Perbaikan diperlukeun
Tambahkeun ka paporit
Harga dina pamundut
Total wewengkon: 320 m2
Jumlah kamar: 7
Jumlah mandi: 2
Jumlah lantai: 4
Ngalereskeun: Renovasi
Tambahkeun ka paporit
 
Total wewengkon: 85 m2
Jumlah kamar: 3
Jumlah mandi: 1
Jumlah lantai: 17
Ngalereskeun: Renovasi
Tambahkeun ka paporit
 
Total wewengkon: 72 m2
Jumlah kamar: 3
Jumlah mandi: 1
Jumlah lantai: 3
Ngalereskeun: Renovasi
Tambahkeun ka paporit
 
Total wewengkon: 29 m2
Jumlah kamar: Studio
Jumlah mandi: 1
Jumlah lantai: 13
Ngalereskeun: desainer
Tambahkeun ka paporit
 
Total wewengkon: 72 m2
Jumlah kamar: 3
Jumlah mandi: 1
Jumlah lantai: 6
Ngalereskeun: Renovasi
Tambahkeun ka paporit