Perumahan di Georgia

Géorgia naék ka puncak sadaya peringkat dunya ngeunaan daya saing sareng gampang ngalakukeun bisnis dina waktos anu singget. Unggal taun beuki seueur investor sareng pengusaha milih nagara ieu. Paménta pikeun perumahan di Georgia parantos ningkat. Nagara leutik tapi kuat ieu sanggup nyanghareupan masalah anu muncul sareng salamet dina pandemi. Usaha perumahan henteu sangsara pisan. Perumahan di Georgia teras-terasan janten paménta. Atuh kasuksésan dina merangan pandemi, Georgia mangrupikeun anu pangheulana muka wates nagara sanés. Otoritas Georgian nempatkeun nagara salaku "tujuan anu aman". Sareng kami yakin yén sadayana bakal saé di payun!

mésér asrama bisnis siap pakai di Batumi
obral
$ 240,000 - Pasar perumahan Sekundér, Perumahan Komérsial

Ruang komérsial pikeun hotél di Old Batumi Hostel pikeun dijual di kota lawas, ...

deui
121.08
Susun di jalan. Inasaridze 13
obral
$ 46,000 - Pasar sekunder pikeun apartemen, Apartemen dina gedong anyar, Apartemen

Apartemen di tanggul énggal di Batumi, murah Apartemen hiji kamar tidur dijual di énggal ...

deui
49.20 1 pangkeng 1 kamar mandi 1 Garasi
prodaetsya kvartira v gorah v gruzii 1
obral
$ 99,000 - Pasar sekunder pikeun apartemen, Apartemen dina gedong anyar, Apartemen

Apartemen dijual di gunung Bakuriani (Georgia) Susun anu raoseun sareng nyaman kalayan luas ...

deui
88 m2 2 Kamar Tidur 2 Kamar Mandi
Gambar WhatsApp 2020 11 25 di 15.25.37 2 1
obral
$ 220,000 - Pasar sekunder pikeun apartemen, Apartemen dina gedong anyar, Apartemen

Jual apartemen di imah elit Porta Tower Batumi Kami nawiskeun kanggo ngagaleuh ekslusif ...

deui
80 m2 2 Kamar Tidur 1 kamar mandi 1 Garasi
mésér susun di gedong énggal di Batumi
obral
$ 74,000 - Pasar sekunder pikeun apartemen, Apartemen dina gedong anyar, Apartemen

Dijual susun di jalan. Gorgiladze (Batumi) Dijual susun 2-kamar kalayan lega 47 ...

deui
1 pangkeng 1 kamar mandi
Loading ...

Harga perumahan di Georgia tiasa bénten-bénten gumantung sareng:

Lokasi obyék

Perumahan ku laut di Georgia sareng langkung caket kana ibukota bakal gaduh harga anu langkung luhur

Jenis

Seringna masarakat mésér gedong bobor anu langkung meujeuhna finansial, tapi ngagaduhan lokasi anu saé

Ukuranna

Alami, langkung ageung luasna, langkung ageung biayana, sabab itunganana ogé dumasar kana harga per méter pasagi.

Faktor séjén

Ieu tiasa kalebet infrastruktur, ayana fasilitas anu pasti di caket tempat padumukan, atanapi sabalikna

Georgia dibuka pikeun investasi!

Penjualan perumahan di Batumi khususna aya paménta di antara klien kami. Deukeutna laut, pantai anu éndah, seueur fasilitas prasarana sareng monumen bersejarah ngajantenkeun kota ieu pikaresepeun sanés ngan ukur pikeun wisatawan, tapi ogé pikeun anu hoyong mésér perumahan sorangan di Batumi.

Ngadaptarkeun konsultasi



    Mésér perumahan di Georgia, kasusah pikeun urang asing

    Mésér perumahan di Georgia anu cerah, sareng di nagara mana waé di dunya, sok gampang upami anjeun warga nagara ieu. Tapi ku bantosan kami, perumahan di Batumi parantos sayogi pikeun urang Rusia. Barina ogé, penjualan perumahan di Georgia tiasa dilaksanakeun jarak jauh dina ampir sadaya tahapan. Ieu leres leres upami klien henteu ngagaduhan kasempetan pikeun sering sering kunjungan pribadi. Karyawan kami biasa damel henteu ngan ukur warga Georgia, tapi ogé sareng urang asing anu hoyong mésér perumahan di Georgia di Batumi. 

    Naon anu pelanggan urang nyarios

    Kami ngucapkeun rasa syukur ti urang sadayana pikeun pitulung pikeun mésér sareng milih apartemen. Kami sanés klien anu paling merenah, kalayan seueur sarat, sakapeung anéh, ogé, anjeun panginten émut))). Anu matak, perusahaan anjeun sanés anu mimiti dimana kami ngalih, tapi kahoyong anjeun pikeun nyahokeun sareng ngaréspon, kahadéan ngajantenkeun kami nyandak pilihan pikeun anjeun sareng kami henteu éléh. Sadayana anu kami pikahoyong diperhatoskeun, pilihan dipilih khusus pikeun kami sareng kami pisan ngahaturkeun nuhun kana kasabaran sareng kamampuan anjeun damel sacara propésional.
    Alexandra M.
    (Moskow)

    Patarosan ka pangembang urang

    Halo. Pilihan ieu dimungkinkeun, téknologi komunikasi modéren ngamungkinkeun anjeun mésér / ngajual perumahan di Georgia jarak jauh, tanpa anjeun langsung langsung nyanghareupan.

    Akuisisi naon waé perumahan di Georgia ku warga nagara sanés tiasa, kecuali lahan tatanén.

    Halo, enya, upami harga perumahan anu kaala di Georgia langkung ti tingkat anu pasti, anjeun tiasa percanten kéngingkeun ijin tinggal.

    Éta sadayana gumantung kana pamekarna, tapi lumayan tiasa milih perumahan di Batumi pikeun dipésér ku angsuran.

    Наши преимущества

    Harga kami = harga pamekar

    Harga kami = harga pamekar

    Kami ngajual gedong énggal kalayan harga pangembang. Sadaya konsultasi sareng jasa perusahaan GRATIS. Anjeun mayar ngan ukur urus réngsé.

    Kami salawasna aya di sisi klien!

    Kami salawasna aya di sisi klien!

    Urang taliti milih dasar objék, parios dokumén pikeun kasucian hukum. Kami ngahémat waktos anjeun: urang nguasaan rutinitas sadayana, anjeun henteu kedah miceunan waktos pikeun milarian terang.

    Dukungan hukum

    Dukungan hukum

    Konsultasi GRATIS, mariksa kasucian hukum pikeun sadaya objék. Dukungan GRATIS salami transaksi sareng saatos didaptarkeun hak milik.

    Wartos panganyarna
    mesen Up
    +
    Abdi ngantosan telepon!