Géorgia dibuka pikeun investasi!

Géorgia naros ka luhur sadaya peringkat saing dunya sareng betah dina usaha dina waktu anu singget. Unggal taun beuki seueur investor sareng pangusaha milih nagara ieu. Paménta pikeun harta tanah di Georgia ngembang. Ieu nagara anu leutik tapi kuat, tiasa ngatasi masalah sareng salamet di pandémik. Usaha perumahan teu parantos ngalaman pisan. Perumahan di Géorgia teu eureun janten paménta. Hatur nuhun kana kasuksésan dina perang ngalawan pandemik, Georgia mangrupikeun hiji anu munggaran muka wates sareng nagara-nagara anu sanés. Otoritas Georgia nempatkeun nagara ieu salaku "tujuan anu aman." Sareng kami percanten yén sagalana bakal saé di payun.

Plot darat di Kobuleti

obral
$ 90,000 - Plot darat

Продается земельный участок площадью 1304 м2 недалеко от моря в Кобулети. Статус:…

deui
1304 M2

Plot darat di Ortabatumi

obral
$ 240,000 - Plot darat

Lahan pikeun dijual kalayan salega 7526 m2, henteu tatanén, di désa Ortabatumi, di ...

deui
7526 M2

Batumi munara

mésér apartemen di Batumi
obral
$ 2,500 - Pamekar

Апартаменты премиум класса в районе старого города Батуми Тауер – 35 этажный…

deui

Apartemen di jalan. Pirosmani

obral
$ 39,000 - Pasar susun sekundér

Apartemen pikeun dijual 41,30 m2 di jalan Pirosmani 16. Bumi anu saé kalayan bersih…

deui
1 pangkeng 1 kamar mandi

Apartemen di Jalan Raya Anyar

obral
tina 590 $ m² - Pamekar, apartemen di gedong anyar

BI RESIDENCE – уникальный комплекс премиум-класса, который расположен в 120 м от…

deui

libur Inn

Apartemen kelas premium di Batumi
obral
$ 19,710 - Pamekar, apartemen di gedong anyar

BLUE SKY TOWER mangrupikeun kompleks perumahan sareng 36 tingkat anu aya di basisir Laut Hideung.

deui

Studio nyaman ku pandangan kota

obral
$ 30,000 - Pasar susun sekundér

Studio nyaman dina wangunan anyar di parapatan st. Chavchavadze sareng Takaishvili. Modern…

deui
1 pangkeng 1 kamar mandi
Loading ...

Наши преимущества

Harga kami = harga pamekar

Harga kami = harga pamekar

Kami ngajual gedong énggal ku harga pamekar. Sadaya konsultasi sareng jasa perusahaan gratis. Anjeun mayar transaksi.

Kami salawasna aya di sisi klien!

Kami salawasna aya di sisi klien!

Urang milih milih database tina objék, pariksa dokumén pikeun kabersihan hukum. Urang ngahemat waktos anjeun: kami ngurus sakumna rutin, anjeun henteu kedah runtah waktos kanggo ngahémana.

Dukungan hukum

Dukungan hukum

Ladenan agénsi perumahan kami kalebet nasihat légal gratis pikeun klien, mariksa kamurnian hukum sadaya objék anu datang ka kami. Kami nyayogikeun dukungan gratis salami transaksi sareng saatos pendaptaran hak milik.

Bérita paling énggal

mesen Up
+
Abdi ngantosan telepon!