Perumahan di Georgia

Géorgia mangrupikeun nagara bagian kuno di planet urang. Tanpa nyandak perhatosan formalitas pikeun kéngingkeun status nagara merdeka, urang tiasa nyarios yén ieu nagara anu sajarahna panjang, monumen kuno diawétkeun kalayan sampurna, iklim anu pikaresepeun, lokasi geografis anu saé sareng infrastruktur anu maju.

Harga perumahan di Georgia tiasa bénten-bénten gumantung sareng:

Lokasi obyék

Perumahan ku laut di Georgia sareng langkung caket kana ibukota bakal gaduh harga anu langkung luhur

Jenis

Seringna masarakat mésér gedong bobor anu langkung meujeuhna finansial, tapi ngagaduhan lokasi anu saé

Ukuranna

Alami, langkung ageung luasna, langkung ageung biayana, sabab itunganana ogé dumasar kana harga per méter pasagi.

Faktor séjén

Ieu tiasa kalebet infrastruktur, ayana fasilitas anu pasti di caket tempat padumukan, atanapi sabalikna

Penjualan perumahan di Batumi khususna aya paménta di antara klien kami. Deukeutna laut, pantai anu éndah, seueur fasilitas prasarana sareng monumen bersejarah ngajantenkeun kota ieu pikaresepeun sanés ngan ukur pikeun wisatawan, tapi ogé pikeun anu hoyong mésér perumahan sorangan di Batumi.

Mésér perumahan di Georgia, kasusah pikeun urang asing

Mésér perumahan di Georgia anu cerah, sareng di nagara mana waé di dunya, sok gampang upami anjeun warga nagara ieu. Tapi ku bantosan kami, perumahan di Batumi parantos sayogi pikeun urang Rusia. Barina ogé, penjualan perumahan di Georgia tiasa dilaksanakeun jarak jauh dina ampir sadaya tahapan. Ieu leres leres upami klien henteu ngagaduhan kasempetan pikeun sering sering kunjungan pribadi. Karyawan kami biasa damel henteu ngan ukur warga Georgia, tapi ogé sareng urang asing anu hoyong mésér perumahan di Georgia di Batumi. Pikeun netelakeun sadaya patarosan, anjeun tiasa waé ngahubungi kami ku cara anu cocog pikeun anjeun.

Georgia dibuka pikeun investasi!

Géorgia naék ka puncak sadaya jajaran saing dunya sareng gampang dina bisnis dina waktu anu singget. Unggal taun beuki seueur investor sareng pengusaha milih nagara ieu. Paménta pikeun perumahan di Georgia parantos ningkat. Nagara leutik tapi kuat ieu sanggup nyanghareupan masalah anu muncul sareng salamet dina pandemi. Usaha perumahan henteu sangsara pisan. Perumahan di Georgia henteu lirén dina paménta. Atuh kasuksésan dina merangan pandemi, Georgia mangrupikeun anu pangheulana muka wates nagara sanés. Otoritas Georgian nempatkeun nagara salaku "tujuan anu aman". Sareng kami yakin yén sadayana bakal saé di payun.

Plot darat di Kobuleti

plot lahan sareng bumi di sisi laut di Kobuleti
obral
$ 115,000 - Tanah, Pondok sareng Imah

Tanah anu dijual ku laut di Kobuleti Land kanggo dijual kalayan luasna 1304 ...

deui
1304 m2

Apartemen di kota Old

mésér susun di Batumi di kota lami
obral
$ 135,000 - Pasar sekunder pikeun apartemen, Apartemen dina gedong anyar, Apartemen

Mésér susun di Batumi di jalan Rustaveli di gedong apartemen anyar di ...

deui
2 Kamar Tidur 1 kamar mandi

Apartemen di jalan. Pirosmani

mésér susun di bumi énggal di Batumi
obral
$ 39,000 - Pasar sekunder apartemen, Apartemen

Susun dijual di Batumi di jalan anyar énggal dijual Dijual apartemen anu legana 41,30 ...

deui
41 1 pangkeng 1 kamar mandi

Mésér lahan di Batumi

prodaetsya zemelnyj uchastok Batumi
obral
$ 75,000 - Plot darat

Mésér lahan di Batumi Kami nawiskeun kanggo dijual plot lahan kalayan legana 1612 ...

deui
1612 m2

Hotél di Makhinjauri

mésér hotél di Batumi
obral
$ 990,000 - Perumahan Komérsial

Dijual hotél damel di Batumi Hotel kanggo dijual di Makhinjauri. Hotél parantos ...

deui
315

Pamekar Batumi View

mésér apartemen di Batumi di sisi laut
obral
tina 1,400 $ m² - Pamekar, apartemen di gedong anyar

Di Batumi, apartemen di pantai "Batumi View" - padumukan multifungsi anyar ...

deui

Plot di Tsikhisdziri

Lahan kanggo dijual Batumi, Georgia
obral
$ 127,000 - Plot darat

Tanah kanggo diical di Tsikhisdziri Lahan pertanian kanggo dijual di kampung ...

deui
2000 m²

Studio di Horizons Club

mésér apartemen di Batumi
obral
$ 34,000 - Pasar sekundér pikeun apartemen, apartemen dina wangunan anyar

Studio leutik di Batumi, Apartemen murah di Sherif Khimshiashvili str. 49 A. Dijual ...

deui
26.9 1 pangkeng 1 kamar mandi

Apartemen 150 m2 di Éropa Square

di Batumi, di tengah, apartemen 3 kamar
obral
$ 410,000 - Pasar sekunder pikeun apartemen, Apartemen dina gedong anyar, Apartemen

Apartemen ageung di Batumi di Éropa Square di pusat kota Apartemen na aya di ...

deui
150 2 Kamar Tidur 2 Kamar Mandi

Townhouse di Gonio, Batumi

Townhouse di Batumi mésér
obral
$ 430 - Pamekar, Pondok sareng Imah

Penjualan rumah kota di Batumi Batumi Garden Inn mangrupikeun proyek anu nyayogikeun padumukan ...

deui
Loading ...

Наши преимущества

Harga kami = harga pamekar

Harga kami = harga pamekar

Kami ngajual gedong énggal ku harga pamekar. Sadaya konsultasi sareng jasa perusahaan gratis. Anjeun mayar transaksi.

Kami salawasna aya di sisi klien!

Kami salawasna aya di sisi klien!

Urang taliti milih dasar objék, parios dokumén pikeun kasucian hukum. Kami ngahémat waktos anjeun: urang nguasaan rutinitas sadayana, anjeun henteu kedah miceunan waktos pikeun milarian terang.

Dukungan hukum

Dukungan hukum

Jasa agénsi perumahan kami kalebet naséhat hukum gratis ka klien, mariksa kasucian hukum pikeun sadaya objék anu datang ka kami. Kami nyayogikeun dukungan GRATIS salami transaksi sareng saatos didaptarkeun hak milik.

Bérita paling énggal

mesen Up
+
Abdi ngantosan telepon!